Ternesse Golf Club

Ternesse Golf & Country Club werd in 1976 opgericht en telt 27 holes in een prachtig voormalig kasteeldomein van 70 ha.

Statige bomen en mooie waterpartijen zorgen voor het unieke karakter van het terrein, waarbij elke hole voor een nieuwe en totaal andere beleving zorgt. In 2009 werd het golfterrein ingrijpend gerenoveerd waardoor Ternesse een hedendaagse en uitdagende aanblik kreeg.


De club van 't Stad

Clubhuis

Ternesse ligt vlakbij het stadscentrum van Antwerpen waardoor de club uitzonderlijk goed bereikbaar is. Het clubhuis staat bekend als één van de mooiste en gezelligste van België. Een recente renovatie heeft deze troeven nog versterkt.

De juridische structuur is een vzw wat de club tot een echte ledenclub maakt. De club heeft dan ook een bijzonder actieve werking. Er worden talloze wedstrijden en activiteiten georganiseerd voor alle leden en hun afdelingen. In 2012 speelde Nicolas Colsaerts, enkele weken voor zijn selectie voor de Ryder Cup 2012, het parcoursrecord met 66 slagen. Meer dan 2.000 golffanaten volgden Nicolas tijdens zijn golfronde.


Missie Ternesse Golf & Country Club vzw

Ternesse Golf & Country Club biedt haar leden en bezoekers de beste holistische golfervaring in het Antwerpse.

Binnen de club heerst er een echte golfcultuur die zowel het sportieve als het recreatieve aspect van de golfsport in sterke mate bevordert. De leden, het bestuur en de medewerkers van Ternesse zijn trots op hun club en zijn samen met haar bezoekers haar beste ambassadeurs.