Ternesse treurt om verlies Johan Greeve

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 12 juni 2019 in de categorie

Ternesse treurt om verlies Johan Greeve

Beste Ternesse leden, 

Het is met zeer grote droefheid dat wij U het overlijden van de heer Johan Greeve, Honorary Secretary van Ternesse GCC en lid van de Raad van Bestuur, moeten meedelen.Jo heeft ons verlaten op Pinkstermaandag thuis in familiekring, plots maar niet onverwacht, na een uitermate moedige strijd tegen een slepende ziekte.

Jo is de echtgenoot van Gert De Baets, dochter van José De Baets, stichter van Ternesse. Hij is de papa van Katia - ons allen gekend - , Anouk en Nico gehuwd met Mya, grootvader van Matisse en de pas geboren Josie Linh.

Met een warm hart betuigen we onze innige deelneming en wensen we de hele familie enorm veel sterkte toe.

Jo heeft voor Ternesse zeer veel betekend. De voorbije 10 jaren waren zijn wijsheid en zijn constructieve geest onmiskenbare pijlers voor de beleidsvoering achter de schermen op Ternesse. Menigmaal dwongen zijn eerlijkheid en rechtvaardigheid respect af bij vriend en tegenpartij.

Maar er is veel meer: Jo was dé belichaming van de Ternesse cultuur: enthousiast, oprecht met iedereen, vriend van velen en gepassonieerd door het golf spelletje. Mensen laten genieten, mensen laten glimlachen; dat stond voor hem voorop.

Beste Jo, het ga je goed.

We gaan je enorm missen.

De Raad van Bestuur en het Management