Ternesse Business Club goes International!

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 26 juni 2013 in de categorie Business club

Ternesse Business Club goes International!

​Mijlpaal in de Business Club van Ternesse. Dinsdag 25 juni 2013 mochten 21 leden van onze Business Club met 7 flights starten op de prestigieuze golfclub “The International”, ontworpen door US Master winnaar Ian Woosnam en onze landgenoot Bruno Steensels, en onlangs nog gastclub van de Ladies Open 2013. Kortom, een championship golf course met internationale allure.

Surf maar even naar www.theinternational.nl om u te vergewissen van de exclusiviteit van deze baan. Na vorstelijk ontvangst in het stijlvolle clubhouse werd het, onder een staalblauwe hemel, extreem genieten van vlekkeloze glooiende fairways, uitzonderlijk (h)eerlijke greens en hagelwitte bunkerpartijen. Nakaarten op het panoramisch terras te midden van een assortiment zuiderse tapa’s, en dan de VIP-bus in om in restaurant De Statie een paar uurtjes te aftergolfen. Een golf van enthousiasme was het eindresultaat.

Wie er gewonnen heeft? Amper 1 maand lid van de Business Club, en nu reeds liet Pierre Dewilde zijn footprint achter met een slordige 40 puntjes Stableford !

Fo’o's van gebeuren zijn te bezichtigen in het fotoalbum.

Vrijdag 13 september sluiten we het Business Club seizoen af. Samen met Unizo Kempen zullen we gastheer zijn voor alle andere Business Clubs van Vlaanderen.