Ontbijt voor starters en nieuwe leden!

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 16 april 2014 in de categorie Algemeen, Starters

Ontbijt voor starters en nieuwe leden!

Op Paasmaandag 21 april organiseert de gloednieuwe ‘werkgroep nieuwe leden’ een ontbijtbijeenkomst ter verwelkoming van alle personen die recent lid geworden zijn op Ternesse en voor alle beginnende golfers.

Dit is een eerste evenement in een reeks van activiteiten van de nieuwe werkgroep die moeten leiden tot een snellere integratie in het sociale leven van de club. Het is ook dé ideale gelegenheid om in een gezellige sfeer met de andere nieuwe leden en startende golfers in contact te komen.

Tijdens het ontbijt zullen er meer initiatieven aangekondigd worden en zal er ook uitleg gegeven worden over de algemene werking en het reilen en zeilen op Ternesse. Het is dus zeker ook voor meer ervaren golfers die tijdens het voorbije jaar lid werden nuttig om aan het ontbijt deel te nemen.Het ontbijt start om 10h00 in het clubhuis.

We verzoeken u vriendelijk op voorhand uw aanwezigheid te bevestigen via i-pass of het secretariaat (onthaal@ternessegolf.be – 03/355.14.30).We hopen op een talrijke opkomst!​