Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

Geschreven door Sofie Lemmens op donderdag 15 november 2018 in de categorie Juniors

Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

De wintermaanden zijn ingegaan, maar dit houdt onze junioren niet tegen! Naast de wekelijkse groepslessen ​zijn er een reeks leuke winterwedstrijden waarvan er al 2 werden gespeeld.

Eerst was er de Halloween junior cross op 7 november! Een super toffe wedstrijd waarbij de Executive Course helemaal door elkaar werd gespeeld, er hingen griezels in de bomen, spinnen en webben op de green, slijm in de hole en je moest chippen in een pompoen! Onderweg zorgen onze super vrijwilligers voor lekkere soep, marshmallows vers uit het vuur en snoepjes!

Op 10 november speelden we dan de eerste reeks van de wintercup wedstrijden die Brasschaat, Rinkven en Ternesse samen organiseren. Op elke club worden 2 wedstrijden gespeeld, dus 6 in totaal. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd op Rinkven, waar maar liefst 13 spelers van onze club aan deelnamen, wat een opkomst! Iedereen kwam met volle goesting aan de start en dat zag je ook aan de scores, want na 1 wedstrijd staat Ternesse voorlopig aan de leiding!

Nog veel succes aan onze junioren met de volgende ontmoetingen!