Interclub Finale voor dames 2!

Geschreven door Sofie Lemmens op maandag 30 april 2018 in de categorie

Interclub Finale voor dames 2!

Ook afgelopen weekend werd er ijverig “geïnterclubt” door de teams van Ternesse, met als kers op de taart het dames 2 team onder leiding van captain Ritje Van Putte!

 

De dames speelden en wonnen zaterdag tegen Sept Fontaines met 3-2 en werden daarmee 2in hun poule. Zondag speelden zij de halve finale tegen Louvain La Neuve en wonnen met overtuigende 4-1 cijfers. Dinsdag 1 mei nemen zij het op tegen Waterloo, de ploeg waar zij de eerste match deze interclubs tegen speelden maar helaas van verloren. Tijd voor een revanche match dus! Alle supporters zijn welkom op dinsdag 1 mei vanaf 10u45 op Hulencourt.

Maar niet vergeten dat ook de andere teams alles uit de kast gehaald hebben afgelopen dagen. We lijsten de resultaten even voor u op. 

Dames 1 speelde zaterdag een spannende match tegen Antwerp, zij konden uiteindelijk op hole 21 het 3e en winnende punt binnenhalen en eindigen 2in de poule. Zij behouden hun plaats in 2e divisie.

Dames 2 werd hierboven reeds uitgebreid besproken.

Dames 3 nam het de 3e wedstrijddag op tegen Limburg en kon op hole 20 de 3-2 winst binnenhalen en werden ook 2e in de poule en behouden hun plek in 2e divisie.

Heren 1 kon op zaterdag ook huiswaarts keren met een 3-2 winst op zak tegen Bossenstein en werden eveneens 2e in de poule en behouden de plaats in 2divisie.

Heren 2 kon helaas geen winst binnenhalen dit jaar en verloor zaterdag met nipte 2-3cijfers tegen La Bruyere. Zij spelen volgend jaar niet meer in 2e maar in 3divisie.

Heren 3 speelde zaterdag tegen Anderlecht maar kon geen 3e punt binnenhalen en strandde op een 2-3 nederlaag. Zondag was hun play-off tegen Sept Fontaines bepalend om in eerste divisie te blijven. Zij hielden de spanning erin en haalden op hole 20 de 3-2 overwinning binnen!

Heren 4 tenslotte onderging hetzelfde lot als Heren 3. Zij konden geen winst behalen tegen Drie Eycken op zaterdag en namen het in de play-off zondag op tegen Empereur. Ook zij konden hun plek in eerste divisie behouden door een 3-2 winst.

Overwegend een positieve balans met behoud van bijna alle ploegen! Maar vooral niet vergeten: dinsdag 1 mei kunnen de dames alle supporters gebruiken op hun match tegen Waterloo, eerste start om 10u45 op de golf van Hulencourt!