Als u niet op onze kerst lunch kon zijn dan hebt u iets gemist!

Geschreven door Piet Vandenbussche op zondag 16 december 2012 in de categorie Ladies

Als u niet op onze kerst lunch kon zijn dan hebt u iets gemist!

Buiten een zonnetje en binnen een heerlijke kerstsfeer. Onze sponsor, Elcrea Fantasie Juwelen van Els Gerritsen, had haar nieuwe collectie juwelen mooi geëtaleerd en voor alle dames zat er wel iets bij, een collier, oorbellen of een handig accessoire om bijvoorbeeld je bril aan te hangen of  een bling bling hoesje voor je I phone. De tafels waren schitterend gedecoreerd, zo mooi hebben we ze nog niet gehad. Nadia had deze decoratie voor ons gemaakt en ik kan u verzekeren het was niet mis.

Het weer was, zoals gezegd, heel mooi maar omdat de baan te nat was en we met draagtassen zouden moeten spelen besloten we de wedstrijd af te lassen. In plaats van de wedstrijd hebben we net als vorig jaar een Tombola gehouden waarvan de opbrengst, € 395,00, volledig ten goede komt aan de Clini Clowns.

Els heeft haar prijzen weggegeven in de Tombola en zes dames waren de gelukkige winnaars van een geschenkbon waarmee ze zichzelf konden trakteren op een juweel uit de ruime collectie van Els.

Het eten was voortreffelijk. Licht huis gerookte lauwe wilde zalm met kruidensausje en Beef Wellington van hertenkalffilet. Eric en staf… we hebben genoten!

Natuurlijk hadden we ook de overdracht van de kapiteinspet. Cathy stond twee jaar aan het roer van het schip en wij, het nieuwe dames comité, zullen proberen om het schip op deze koers te houden. Behalve Cathy hebben we ook Leen in de bloemetjes gezet voor haar 4 jaar trouwe dienst als schatbewaarder van de dames kas. Er waren nog meer bloemen voor dames die aan de zijlijn altijd de nodige hand en spandiensten hebben verricht. Natuurlijk voor Nicole, Sophie en Leo een flesje en voor onze caddymaster en greenkeepers een mand vol lekkers.

Alle foto’s van deze dag staan op de website dus u kunt sfeer proeven of nog even nagenieten.

Mede namens het dames comité,Marie-rose, Rose Marie en Magda, wens ik u sfeervolle kerstdagen toe en een gezond en sportief 2013.

Monique Huijbregts