Ternesse drive’t for life!

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 28 november 2018 in de categorie

Ternesse drive’t for life!

​Op donderdag 13 december wordt op driving range Ternesse de 3de editie van ‘Drive 4 Life’ georganiseerd.  Vanaf 18h00 tot in de late uurtjes kan je er doorlopend terecht voor golf games, food, gin, jenever, glühwein en DJmusic!  

Om 23h00 is er nog een after party in het clubhuis.

Het event wordt georganiseerd door Golf Beats Cancer in het kader van de Warmste Week ten voordele van Stop Darmkanker!

We zijn ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers om mee te helpen.  Aanmelden kan via het onthaal.

Allen hierheen!

Lees verder

Lenteuitstap Senioren 2019

Geschreven door Sofie Lemmens op vrijdag 23 november 2018 in de categorie Seniors

Lenteuitstap Senioren 2019

25 jaar na de laatste keer gaat de volgende lenteuitstap naar Le Touquet. Vertrek op maandag 27 mei en in de namiddag spelen op Le Touquet La Forêt (start om 14 u), overnachting in hotel Le Manoir, tegenover de golfbanen van Le Touquet. Dinsdag spelen we op de prachtige golf van Belle Dune, een half uurtje rijden. Start om 11u50. Woensdag beëindigen we dan de uitstap met Le Touquet La Mer, start om 10 u. Er is de mogelijkheid, mits supplement, om zondagavond aan te komen en/of donderdagvoormiddag te terug te vertrekken.

De prijzen zijn 465€ in 2p kamer, 605€ voor 1p in 2p kamer, 160€ korting voor niet golfer.

Klik hier voor bijkomende informatie.

Klik hier voor het inschrijfformulier van Golf Direct.

Er zijn 15 kamers in optie.

Graag zo snel mogelijk inschrijven, tot einde december door inschrijfformulier naar Golf Direct te sturen. Graag ook een kopij aan walter.van.asch@telenet.be.

Lees verder

Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

Geschreven door Sofie Lemmens op donderdag 15 november 2018 in de categorie Juniors

Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

De wintermaanden zijn ingegaan, maar dit houdt onze junioren niet tegen! Naast de wekelijkse groepslessen ​zijn er een reeks leuke winterwedstrijden waarvan er al 2 werden gespeeld.

Eerst was er de Halloween junior cross op 7 november! Een super toffe wedstrijd waarbij de Executive Course helemaal door elkaar werd gespeeld, er hingen griezels in de bomen, spinnen en webben op de green, slijm in de hole en je moest chippen in een pompoen! Onderweg zorgen onze super vrijwilligers voor lekkere soep, marshmallows vers uit het vuur en snoepjes!

Op 10 november speelden we dan de eerste reeks van de wintercup wedstrijden die Brasschaat, Rinkven en Ternesse samen organiseren. Op elke club worden 2 wedstrijden gespeeld, dus 6 in totaal. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd op Rinkven, waar maar liefst 13 spelers van onze club aan deelnamen, wat een opkomst! Iedereen kwam met volle goesting aan de start en dat zag je ook aan de scores, want na 1 wedstrijd staat Ternesse voorlopig aan de leiding!

Nog veel succes aan onze junioren met de volgende ontmoetingen!

 

Lees verder

Herfstreis senioren

Geschreven door Sofie Lemmens op maandag 29 oktober 2018 in de categorie Seniors

Herfstreis senioren

Dit jaar ging de herfstreis opnieuw naar de Costa del Sol. Nu verbleven wij in het Iberostar Costa del Sol hotel nabij Estepona. Dit comfortabele hotel kon iedereen bekoren: ligging aan het strand, mooie kamers, uitgebreide buffetten en als climax de zeer royale all-in formule, waar wij overvloedig van genoten hebben.

Golfen deden wij op Valle Romano, El Paraiso, Atalay New Course en Los Naranjos. De eerste en de laatste waren de uitschieters.

Ook dankzij het prachtige weer en de uitstekende organisatie van Golf Direct werd deze reis opnieuw een succes voor de 24 meegereisden.

Lees verder

Schrijf je in voor een unieke golfbeleving voor starters gedurende één maand: “Golf Experience”

Geschreven door Sofie Lemmens op dinsdag 4 september 2018 in de categorie Algemeen, Starters

Schrijf je in voor een unieke golfbeleving voor starters gedurende één maand: “Golf Experience”

In september gaan we opnieuw van start met een reeks groepslessen met de “Golf Experience”, een leuke manier om de eerste echte stappen in de golfwereld te zetten, samen met andere enthousiaste starters! Deze formule bestaat uit 2 groepslessen, een baanles en afsluitend een wedstrijd. De prijs voor dit pakket bedraagt 99 euro per persoon.

Vanaf de eerste tot en met de laatste groepsles heeft u dan ook toegang tot alle oefenfaciliteiten die afgelopen winter vernieuwd werden, gratis onbeperkt oefenballen op de driving range en gebruik van golfmateriaal. En u krijgt er ook een golfregelboekje bij.

 

Sluit je aan bij een van de twee groepen en zet je eerste stappen in de golfwereld!

-  Op woensdagavond van 18u tot 19u30

     o 12/09 Groepsles

     o 19/09 Groepsles

     o 26/09 Baanles

     o 01/10 Wedstrijd

 

-   Op zondagmiddag van 14u tot 15u30

     o 16/09 Groepsles

     o 23/09 Groepsles

     o 30/09 Baanles 

     o 07/10 Wedstrijd

 

Inschrijven kan via een mailtje naar onthaal@ternessegolf.be met vermelding van de groep waarin je wil deelnemen.

 

Lees verder