Schrijf je in voor een unieke golfbeleving voor starters gedurende één maand: “Golf Experience”

Geschreven door Sofie Lemmens op dinsdag 4 september 2018 in de categorie Algemeen, Starters

Schrijf je in voor een unieke golfbeleving voor starters gedurende één maand: “Golf Experience”

In september gaan we opnieuw van start met een reeks groepslessen met de “Golf Experience”, een leuke manier om de eerste echte stappen in de golfwereld te zetten, samen met andere enthousiaste starters! Deze formule bestaat uit 2 groepslessen, een baanles en afsluitend een wedstrijd. De prijs voor dit pakket bedraagt 99 euro per persoon.

Vanaf de eerste tot en met de laatste groepsles heeft u dan ook toegang tot alle oefenfaciliteiten die afgelopen winter vernieuwd werden, gratis onbeperkt oefenballen op de driving range en gebruik van golfmateriaal. En u krijgt er ook een golfregelboekje bij.

 

Sluit je aan bij een van de twee groepen en zet je eerste stappen in de golfwereld!

-  Op woensdagavond van 18u tot 19u30

     o 12/09 Groepsles

     o 19/09 Groepsles

     o 26/09 Baanles

     o 01/10 Wedstrijd

 

-   Op zondagmiddag van 14u tot 15u30

     o 16/09 Groepsles

     o 23/09 Groepsles

     o 30/09 Baanles 

     o 07/10 Wedstrijd

 

Inschrijven kan via een mailtje naar onthaal@ternessegolf.be met vermelding van de groep waarin je wil deelnemen.

 

Lees verder

Hitte staat Ternesse Junior Open niet in de weg!

Geschreven door Sofie Lemmens op woensdag 8 augustus 2018 in de categorie

Hitte staat Ternesse Junior Open niet in de weg!

Maandag 6 en dinsdag 7 werd op onze club de jaarlijkse Ternesse Junior Open gespeeld. Vanuit verschillende Belgische clubs kwamen er junioren strijden voor de overwinning binnen te halen onder de felle zon. Wij stonden klaar samen met het referee team en wedstrijdleiding van de federatie, extra flesjes water bij de start en onderweg voor elke speler, om er ondanks de hitte een topeditie van te maken. Dag één traden er iets meer dan 70 spelers aan, waaronder in de categorie U14 ook Anders Verbeeck en Sander Van Den Berge van onze eigen club. Met een score van 87 brut haalde Anders de cut en mocht ook dag 2 aantreden, Sander speelde een rondje van 90 en haalde helaas de cut niet.

Dag 2 verwachtten we de warmste dag tot hiertoe en besloten daarom de wedstrijd om te vormen naar een shotgun wedstrijd die startte om 9u. De spelers van dag 1 die de cut haalden plus de categorie U12 vormden een ware invasie op onze club voor de start. Bij U12 namen ook Jan-Willem Verbeeck en Callum Mclean deel (foto). Na een vlotte ronde van net iets meer dan 4u spelen zat het erop en werden de prijzen uitgedeeld. Onze beide deelnemers in de U12 haalden een prijs binnen, Jan-Willem werd knap 2e met een supermooie score van 5 boven de baan! Callum haalde de netto prijs binnen met eveneens een mooie score van 66 netto, 5 slagen beter dan zijn hcp. Anders behaalde een 15e plaats in de categorie U14 met een rondje 87 en 89.

Alweer een geslaagde wedstrijd met knappe scores van onze Ternesse boys!

Lees verder

Eenmalige ledenwervingsactie!

Geschreven door Piet Vandenbussche op donderdag 2 augustus 2018 in de categorie

Eenmalige ledenwervingsactie!

Vanaf 1 augustus loopt een nieuwe ledenwervingsactie:  Nieuwe leden, aangebracht door eigen leden, kunnen vanaf nu tot eind volgend jaar lid worden voor de prijs van één jaarlidgeld.  Leden die iemand aanbrengen krijgen bovendien een bonus van 200€/full member om te spenderen in de proshop wanneer ze iemand aanbrengen (bedrag op basis van full member boven de 40 jaar, andere categoriëen proportioneel). Meer info aan het onthaal of via info@ternessegolf.be 

Lees verder

Senioren lenteuitstap Noord-Brabant

Geschreven door Sofie Lemmens op zondag 24 juni 2018 in de categorie Seniors

Senioren lenteuitstap Noord-Brabant

Dit jaar ging onze uitstap naar omgeving van Tilburg. Spijtig genoeg hebben we dit jaar een abnormaal aantal afzeggingen moeten noteren. Hierdoor zijn we met een beperkte maar selecte groep senioren op stap gegaan. 

Wij begonnen met de golf van Prise d’Eau. Na een hartelijk ontvangst hebben we de lussen De Blaak en De Sijsten gespeeld. Prachtig modern terrein met perfecte fairways en schitterende greens. Een genot om hier te spelen. Een uiterst vriendelijke vrouwelijke marshall gaf aan alle spelers de nodige instructies mee, alsmede het zakje tees, marker, pitchfork. Onderweg werd ook water aangeboden, wat gezien het hete weer zeer welkom was. Ook na de wedstrijd verwelkomde zij ons opnieuw. Wat een klasse! Een zeer geslaagde dag.

We verbleven daarna in het nabijgelegen Van der Valk hotel. Hier konden wij genieten van een heerlijke maaltijd en wel verdiende nachtrust. 

Daags nadien bracht ons vlakbij naar Toxandria golf, die dit jaar zijn 90 jaar bestaan viert. Een typische oude baan, waar zeker de heren “genoten” hebben van de rough. Het weer was meer bewolkt, maar zeker zeer aangenaam, na de hitte van daags voordien. Na een lekkere lunch keerden we dan terug na een fijne 2 daagse.

Lees verder

Ternesse wint Kampioenschap clubteams Super Senioren

Geschreven door Piet Vandenbussche op donderdag 31 mei 2018 in de categorie

Ternesse wint Kampioenschap clubteams Super Senioren

Onze club heeft op Flanders Nippon het Kampioenschap van Vlaanderen voor Super Senioren clubteams gewonnen.  De Ternesseploeg was samengesteld uit Walter Rommens, Nick Tritsmans, Raf Vanden Bossche, Ria van Lankeren Matthes - Coenen, Sonja Delport en Wim Denkens.  Proficiat voor deze prachtige prestatie!

Lees verder