Ternesse drive’t for life!

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 28 november 2018 in de categorie

Ternesse drive’t for life!

​Op donderdag 13 december wordt op driving range Ternesse de 3de editie van ‘Drive 4 Life’ georganiseerd.  Vanaf 18h00 tot in de late uurtjes kan je er doorlopend terecht voor golf games, food, gin, jenever, glühwein en DJmusic!  

Om 23h00 is er nog een after party in het clubhuis.

Het event wordt georganiseerd door Golf Beats Cancer in het kader van de Warmste Week ten voordele van Stop Darmkanker!

We zijn ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers om mee te helpen.  Aanmelden kan via het onthaal.

Allen hierheen!

Lees verder

Lenteuitstap Senioren 2019

Geschreven door Sofie Lemmens op vrijdag 23 november 2018 in de categorie Seniors

Lenteuitstap Senioren 2019

25 jaar na de laatste keer gaat de volgende lenteuitstap naar Le Touquet. Vertrek op maandag 27 mei en in de namiddag spelen op Le Touquet La Forêt (start om 14 u), overnachting in hotel Le Manoir, tegenover de golfbanen van Le Touquet. Dinsdag spelen we op de prachtige golf van Belle Dune, een half uurtje rijden. Start om 11u50. Woensdag beëindigen we dan de uitstap met Le Touquet La Mer, start om 10 u. Er is de mogelijkheid, mits supplement, om zondagavond aan te komen en/of donderdagvoormiddag te terug te vertrekken.

De prijzen zijn 465€ in 2p kamer, 605€ voor 1p in 2p kamer, 160€ korting voor niet golfer.

Klik hier voor bijkomende informatie.

Klik hier voor het inschrijfformulier van Golf Direct.

Er zijn 15 kamers in optie.

Graag zo snel mogelijk inschrijven, tot einde december door inschrijfformulier naar Golf Direct te sturen. Graag ook een kopij aan walter.van.asch@telenet.be.

Lees verder

Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

Geschreven door Sofie Lemmens op donderdag 15 november 2018 in de categorie Juniors

Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

De wintermaanden zijn ingegaan, maar dit houdt onze junioren niet tegen! Naast de wekelijkse groepslessen ​zijn er een reeks leuke winterwedstrijden waarvan er al 2 werden gespeeld.

Eerst was er de Halloween junior cross op 7 november! Een super toffe wedstrijd waarbij de Executive Course helemaal door elkaar werd gespeeld, er hingen griezels in de bomen, spinnen en webben op de green, slijm in de hole en je moest chippen in een pompoen! Onderweg zorgen onze super vrijwilligers voor lekkere soep, marshmallows vers uit het vuur en snoepjes!

Op 10 november speelden we dan de eerste reeks van de wintercup wedstrijden die Brasschaat, Rinkven en Ternesse samen organiseren. Op elke club worden 2 wedstrijden gespeeld, dus 6 in totaal. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd op Rinkven, waar maar liefst 13 spelers van onze club aan deelnamen, wat een opkomst! Iedereen kwam met volle goesting aan de start en dat zag je ook aan de scores, want na 1 wedstrijd staat Ternesse voorlopig aan de leiding!

Nog veel succes aan onze junioren met de volgende ontmoetingen!

 

Lees verder
Lid worden op Ternesse? Ternesse Wintercup 2018-19