Faciliteiten

Ternesse Golf beschikt over alle mogelijke golffaciliteiten. De accommodaties zijn modern ingericht en de service is optimaal.

Maak kennis met Ternesse via het Vademecum


Golfbaan met 27 holes

Golfcourse

Ternesse Golf & Country Club werd in 1976 opgericht en telt 27 holes - 18 holes par 71 en 9 holes par 31 - in een prachtig voormalig kasteeldomein van 70 ha.

Statige bomen en mooie waterpartijen zorgen voor het unieke karakter van het terrein, waarbij elke hole voor een nieuwe en totaal andere beleving zorgt. In 2009 werd de baan ingrijpend gerenoveerd waardoor het terrein een hedendaagse, uitdagende aanblik kreeg.

Meer weten


Driving range, approach green, oefenbunker en drie oefenholes

Faciliteiten

Alle aspecten van het golfspel kunnen op Ternesse aangeleerd en ingeoefend worden.

Er is een verlichte driving range met 20 afslagplaatsen en twee lescabines voor onze professionals. Ternesse beschikt over twee putting greens met in totaal 27 holes. Op de approach is er een appraoch green, een oefebunker en drie kleine oefenholes.

Op de driving range zijn de golfballen gratis. In de nabije toekomst zullen de oefenaccommodaties nog professioneler uitgebouwd worden.


Clubhuis

Clubhuis

Het clubhuis is ondergebracht in de historische bijgebouwen van een voormalig kasteel.

Het Ternesse clubhuis staat bekend voor zijn bijzonder gezellige sfeer. In 2012 werd het clubhuis volledig gerenoveerd. Er is een aparte feestzaal tot 120 personen.


Ternesse Golf Shop

Ternesse Golf Shop

Begin april opende onze vernieuwde golfshop.

Meer weten


Restaurant met feestzaal

Golfbistro Ternesse Golf Club

Ternesse Golfbistro bevindt zich op het prachtige domein ‘Ternesse’ en maakt deel uit van de Ternesse Golf & Country Club. Golfspelers en liefhebbers kunnen in dit unieke kader terecht om even te genieten van een hapje of een drankje.

Iedereen is welkom, of het nu is voor een romantisch diner of een snelle zakenlunch.

Meer weten