Weer een topreis van de senioren

Geschreven door Sofie Lemmens op maandag 13 november 2017 in de categorie Seniors

Weer een topreis van de senioren

Van 2 tot 9 oktober hebben de senioren hun jaarlijkse reis gemaakt. Wij waren met zijn 25. 

Dit jaar ging het naar het La Manga Resort. een domein van 560 ha. Dit alles omvattend complex omvat hotel, woningen, appartementen, restaurants, naast een groot aantal sportfaciliteiten. Vernoemen we 28 tennisterreinen, 8 voetbalvelden (waar ‘s winters Belgische topploegen hun stage houden) en natuurlijk voor ons ook 3 mooie en behoorlijk uitdagende golfbanen (we kregen dan ook de broodnodige extra strokes!).

We verbleven in het uitstekende La Manga Principe Felipe Hotel.

Iedereen heeft kunnen genieten van al dit fraais, zeker met het prachtige weer.

De sfeer zat er zoals steeds weer in, zeker ook in de piano bar.

Na de prachtige week vlogen we dan voldaan terug van Murcia naar Antwerpen.

Lees verder

Ternesse G&CC kende dit jaar wederom een topseizoen.

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 18 oktober 2017 in de categorie

Ternesse G&CC kende dit jaar wederom een topseizoen.

Ondanks de droogte tijdens de lente en de vrij natte zomer was het terrein in topconditie. De zeer positieve feedback van onze leden maar ook van de bezoekers van de ons omringende clubs, en van ver daarbuiten, loog er dan ook niet om. Een pluim die onze hoofdgreenkeeper Luc De Bie en zijn ganse team op hun hoed mogen steken.

De opening van onze nieuwe shop, met geïntegreerd onthaal en de uitgebreide openingsuren, betekenden dankzij de inzet van niet alleen het onthaal en caddiemaster team maar ook van de administratieve medewerkers en het management, opnieuw een significante stap voorwaarts in het verbeteren van het product Ternesse naar leden en bezoekers toe.

Als je dit dan nog kan complementeren met het team van Ternesse Golfbistro, dat vrij unaniem beschouwt wordt als één van de beste golfhoreca uitbatingen in België, dan is Ternesse G&CC goed op weg om een unieke golfbeleving aan te bieden.

Maar het bereiken van de visie voor Ternesse G&CC vereist dat we niet enkel deze sterke punten consolideren en verder uitbouwen, maar ook dat de zwakke punten worden weggewerkt.

Daarom worden deze winter de Parking en de Practice faciliteiten grondig aangepakt. 

De Parking wordt uitgebreid en volledig gefatsoeneerd met nieuwe vehardingen , betere verlichting en betere toegangscontrole,

De Practice faciliteiten zullen een volledige metamorfose ondergaan Er komen: • nieuwe leslokalen, • meer afslagplaatsen op de driving range • een bijna 1000m2 grote afslagplaats op gras die tijdens het zomerseizoen zal kunnen gebruikt worden • een nieuwe grote oefengreen voor putting, chipping en bunkerplay  • een zone voor het oefenen van wedges van 30 tot 80m.

Deze nieuwe, significante investeringen betekenen wederom een grote upgrade in de totaalbeleving die wil Ternesse G&CC bieden.

Lees verder

Ontdek het ‘Yem’-membership

Geschreven door Piet Vandenbussche op dinsdag 17 oktober 2017 in de categorie

Ontdek het ‘Yem’-membership

Ternesse Golf & Country club zet volop in op de ‘Young golfers’ tussen de 25 en 39 jaar met de nieuwe ‘Yem’-formule. Voor slechts €580,00 per jaar kan je op Ternesse ‘Young Executive Member’ worden!.

Dit omvat onbeperkt oefenen (gratis oefenballen) op de oefenfaciliteiten en onbeperkt golfen op onze uitdagende executive course (1620 meter - par 31)! Optioneel kan met deze formule zes maal gegolfd worden op de Championship Course à 50% greenfee. Wie nu lid wordt geniet van deze formule tot eind oktober 2018. Ideaal voor beginnende golfers, jonge ondernemers en ouders, actieve sporters en toffe hipsters!

Lees verder
Lid worden op Ternesse?